Transport

Voor al uw

transport

Van Elst als transportbedrijf? Veel mensen weten deze link nog niet direct te leggen en dat is eigenlijk onterecht. TransportBij ons kunt u namelijk ook terecht met al uw wensen en vragen op het gebied van transport.

Als transportbedrijf beschikken wij over diverse keurmerken en certificeringen. Zo is ons familiebedrijf aan de Kokerbijl in Haps GMP-gecertificeerd. GMP staat voor Good Manufacturing Practise en dat wil zeggen dat wij ook diervoeders mogen vervoeren.

Wij behoren daarnaast tot een van de weinige bedrijven in de regio die bouw-, sloop- en bedrijfsafval op een verantwoorde manier kunnen en mogen vervoeren. Iedere tevreden klant geeft ons een goed gevoel. Daar doen we het tenslotte allemaal voor en als er problemen opduiken, zoeken we altijd weer een passende oplossing. Om alle verschillende soorten afval te vervoeren zijn we VIHB-gecertificeerd.

Van Elst afval inzameling

KLANTGERICHT

Op het gebied van transport blinken wij uit in flexibiliteit en klantgerichtheid. Om deze kwaliteiten wordt ons bedrijf zelfs geroemd in de wijde regio. Daarnaast hebben we uiteraard een gunstige prijs- en kwaliteitverhouding. Het zijn enkele redenen waarom veel klanten al vele jaren aan ons verbonden zijn en daar zijn we uiteraard trots op.

Transport

OPLOSSINGSGERICHT

Wij denken niet in problemen maar in oplossingen. Als een klant een partij klinkers, stenen of overige materialen wil verplaatsen van A naar B, dan kunnen wij dit oplossen. Ook voorziet Van Elst in het vervoer van verschillende andere goederen zoals machines, los gestorte producten en nog veel meer. Hiervoor hebben wij een vrachtwagen ter beschikking met een open of afgesloten container. Daarnaast hebben we een lage aanhangwagen met gesloten vloer.

Van Elst zand en grind

DOELGERICHT

Ook hebben we stapelbare containers tot onze beschikking waardoor er in één vervoersbeweging vier containers vervoerd kunnen worden. Dat kan eventueel met verschillende goederen erin. Vanuit het milieuaspect gezien heeft het als voordeel dat het milieu minder wordt belast omdat er minder bewegingen over de weg plaatsvinden.

Voor al uw vragen op het gebied van transport kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0485 – 312 089. Ook kunt u meer informatie verkrijgen door het contactformulier in te vullen of een mail met uw verzoek naar info@v-elst.nl te sturen.