Over ons

over

ons

Al vanaf 1989 is de familie Van Elst gespecialiseerd in containerverhuur en transport voor zowel bedrijven als voor particulieren. Sinds enkele jaren zijn daar de zand- en grindhandel en de afvalinzameling bijgekomen.

Wat dus in eerste instantie begon door Cor en Sylvia van Elst met het opzetten van een aardappelhandel met één vrachtwagen en zeven containers is het bedrijf in de loop der jaren uitgegroeid naar het bedrijf in de huidige vorm. Ruim dertig jaar geleden heeft het familiebedrijf ervoor gekozen om over te stappen naar containers en met succes: inmiddels heeft het bedrijf zeven vrachtwagens en 225 containers. Het bedrijf heeft dus een flinke ontwikkeling doorgemaakt.

In 2013 heeft hun zoon Ronald van Elst de scepter overgenomen en vanaf januari 2019 is ook hun dochter Carola Linders – Van Elst in het bedrijf gestapt en vertegenwoordigen zij nu het bedrijf samen. Zij vullen elkaar hierin goed aan. Waar Carola de planning en boekhouding voor haar rekening neemt is Ronald vooral op pad met de vrachtwagen of naar klanten.

Over Ons
Over Ons

Ook de ouders van Ronald en Carola verhuisden mee naar de nieuwe locatie. Vader rijdt op de vrachtwagen en moeder is nog altijd actief met administratieve werkzaamheden op het kantoor. Verder heeft het bedrijf op dit moment vijf vaste medewerkers in dienst en werken er enkele oproepkrachten. Ook de derde generatie Van Elst staat inmiddels in de startblokken.

Jarenlang was Van Elst gevestigd aan de Kerkenhuisweg in Sint Agatha, maar daar barstte het bedrijf bijna uit zijn voegen. Er werd gekozen voor een plek op het bedrijventerrein Laarakker, aan de Kokerbijl 14 in Haps waar een nieuw volledig duurzaam bedrijfsonderkomen werd gebouwd wat ook volledig werd voorzien van ledverlichting in het hele pand. Vanaf de Oeffeltseweg in Haps en ook vanaf grote afstand is de nieuwe loods van het bedrijf goed zichtbaar door het nieuwe blauw verlichte logo wat zeker in de avonduren goed opvalt en voor een pakkende uitstraling zorgt.

Met de nieuw ingeslagen weg ligt er een mooie uitdaging voor het bedrijf die zij graag samen aan willen gaan. We willen graag verder groeien en daar gaan we hard voor werken.

Wilt u graag meer weten over ons dan kunt u telefonisch contact opnemen via 0485 – 312 089. Ook kunt u meer informatie verkrijgen door het contactformulier in te vullen of een mail met uw verzoek naar info@v-elst.nl te sturen.