AFVALINZAMELING

Voor al UW

afvalinzameling

Bij de afvalinzameling in onze ultramoderne loods is het voor zowel particulieren als bedrijven mogelijk om grof restafval te brengen. De overdekte milieuruimte is geopend op maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur. Op zondag zijn we gesloten.

U kent het wel. De zolder en de garage zijn opgeruimd en u heeft veel spullen over die weggegooid moeten worden. Deze kunnen allemaal gebracht worden naar onze milieuruimte. Alles wordt door ons netjes gesorteerd en afgevoerd. Bij binnenkomst moet iedereen over de weegbrug rijden en als het afval op de juiste plek is gelost, dient men opnieuw de weegbrug op te rijden om de prijs te bepalen. Ook producten zoals matrassen, bankstellen, auto- en tractorbanden kunnen worden aangeboden.

Bij onze afvalinzameling kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht. Een greep uit de mogelijkheden:

Bekijk hier onze

virtuele tour

Afvalinzameling

Bouw- en sloopafval

Betreft niet verontreinigd gemengd afval uit sloopwerkzaamheden. Denk hierbij ook aan isolatiemateriaal.

Snoeiafval

Denk hierbij aan boomstronken, takken en ander biologisch afbreekbaar afval. Het snoeiafval is vrij van verontreinigingen zoals plastic en bewerkt hout. Snoeiafval betreft uitsluitend takken, boomstronken en vers snoeiafval. Géén rottend afval.

A en B-hout

A en B-hout dat afkomstig is uit bouw- en sloopafval (BSA) en direct afkomstig van bedrijven of particulieren mag worden gebracht. Uitsluitend niet verontreinigd hout wordt ingenomen. C-hout (geïmpregneerd hout) mag niet gebracht worden.

Kunststoffen

Ook kunststoffen vormen een belangrijk gedeelte van de afvalinzameling. Het gaat dan wel om kunststoffen die vrij zijn van verontreiniging. De kunststoffen en folies moeten door erkende afnemers gezien worden als toepasbare grondstoffen.

Puin

Beton, steen, tegels en keramische producten mogen allemaal worden gebracht.

Metalen

Ook voor metalen kunt u bij ons terecht. Gemengde metalen afkomstig uit bouw- en sloopafval mogen worden gebracht.

Karton/papier

Schoon karton en papier van bedrijven en huishoudens kunt u gratis bij ons kwijt.
Afvalinzameling

Voor al uw vragen op het gebied van afvalinzameling kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0485 – 312 089. Ook kunt u meer informatie verkrijgen door het contactformulier in te vullen of een mail met uw verzoek naar info@v-elst.nl te sturen.